Hulpvraag Maarten

sincerely-media-_iIB6g19mq4-unsplash

Samen treinreizen

Maarten (32) woont op een woongroep in Zwolle-Zuid, hier heeft hij zijn eigen appartement maar ook altijd de mogelijkheid om ondersteuning te vragen aan zijn begeleiders. Door zijn lagere niveau lukt het Maarten niet om al zijn zaken zelf te regelen, daarnaast zorgt zijn autisme ervoor dat het niet makkelijk is om altijd zelf het overzicht te bewaren.

In het dagelijks leven heeft deze man een prima daginvulling, zo werkt hij op een beschutte werkplek, sport hij vaak en kletst hij graag. Het lukt alleen niet om zijn grote wens in vervulling te laten gaan, namelijk: geregeld met de trein een uitstapje maken naar een andere stad of een mooi museum, en dit dan het liefst met een maat. Maarten heeft een heel erg klein netwerk en geen echte vrienden waar hij mee op pad kan gaan. Het lijkt hem daarom heel fijn om een maatje te hebben van ongeveer dezelfde leeftijd, waarmee hij er op uit kan of gewoon een appeltaartje om de hoek mee kan eten.

Ben jij degene die Maarten mee op sleeptouw kan nemen, hem duidelijkheid kan bieden en hem gezelschap wil geven? Het liefst spreek hij eens per 2 á 3 weken af, zie jij dit zitten?

Meld je hier aan!