ONS TEAM

Home » Over Ons » Team

Teamleider

Als ik door Zwolle fiets dan weet ik dat er achter veel voordeuren mensen wonen die eenzaam zijn, zowel jong en oud. Dat raakt mij diep. Ik gun het elke Zwollenaar dat er naar hem/haar omgekeken wordt. Het geeft mij hoop om te zien dat ontzettend veel jongeren zich hier vrijwillig voor willen inzetten door met deze stadsgenoten op te trekken. Want iedereen in Zwolle verdient een maatje!

Als teamleider mag ik leiding geven aan een jong, enthousiast team! Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen en buiten onze stichting. Zoals bijv. de financiën, jaarplannen, de contacten met de maatschappelijke partners, bedrijven en de gemeente.

Coördinator

Als Sociaal Werker weet ik hoe lastig het is om je aandacht als hulpverlener te verdelen over alle cliënten. In Zwolle wonen veel mensen die extra tijd en persoonlijke aandacht verdienen. Ze voelen zich vaak eenzaam, onbegrepen en hebben niet altijd de vaardigheden om zelf een netwerk op te bouwen. Voor deze stadsgenoten wil ik mij inzetten.

Ik ben een geboren en getogen Zwollenaar en ik vind het waardevol om dagelijks iets te betekenen voor onze mooie stad. Als coördinator maak ik kennis met enthousiaste jongeren die zich als maatje willen verbinden aan een eenzame, kwetsbare stadgenoot, begeleid ik tal van studenten tijdens hun eerste stappen in het werkveld en heb ik nog veel meer leuke, leerzame werkzaamheden.

Coördinator

Het raakt me dat eenzaamheid voor veel stadsgenoten een dagelijkse realiteit is. Waar voor de meeste mensen hun thuis een plek is van warmte, zie ik wekelijks bij Zwollenaren achter de voordeur hoe alleen ze zijn. Maar ik zie ook hoe hun leven verandert door een enthousiaste jongere die als maatje eens per week langskomt om een kop koffie te drinken en bij te kletsen. Hartverwarmend om in onze stad mensen zo met elkaar in verbinding te brengen!

Wie ben ik verder? Een creatieve, snel lerende coördinator met passie voor mensen, die graag flexibel meebeweegt en aanpakt, om altijd oplossingsgericht bezig te zijn.

Coördinator

Dagelijks kom ik bij mensen over de vloer voor wie het niet vanzelfsprekend is om een vriend of familielid op te bellen om even kort over de dag te babbelen. Het raakt mij dan ook wanneer ze mij vertellen het gevoel te hebben dat zij vergeten worden. Tijdens mijn studie Social Work heb ik zowel de kwetsbare kant als de kracht van Zwolle leren kennen en het doet mij goed om als coördinator iets te kunnen betekenen voor de inwoners van deze stad.

Als coördinator zet ik mijn creativiteit graag in om promotiemateriaal te ontwikkelen en de vormgeving te vernieuwen. Maar vooral heb ik hart voor de mens en word ik ontzettend blij van het matchen van enthousiaste jongeren aan eenzame, kwetsbare Zwollenaren. Het blijft bijzonder om te zien hoeveel jongeren zich voor deze mensen willen inzetten.

Coördinator

Ik zie in Zwolle dat er achter veel voordeuren eenzaamheid schuilt. Het raakt mij wanneer ik zie wat voor gevolgen dit heeft op een mensenleven. Door jongeren te verbinden aan kwetsbare Zwollenaren draag ik graag bij aan de strijd tegen eenzaamheid.

Simone-Flederus-Hart-voor-Zwolle

Stagiaire

Ik zit in het derde leerjaar van de studie Social Work, op Hogeschool Windesheim. Van 2022-2023 loop ik stage bij deze mooie organisatie. Vol enthousiasme wil ik mij het komende schooljaar inzetten voor eenzame, kwetsbare Zwollenaren.