Openstaande hulpvragen

Home » Ik wil helpen » Openstaande hulpvragen

Openstaande hulpvragen

Maatjes-Hart-voor-Zwolle

GEZELSCHAPMAATJE OUDERE VROUW

Als gezelschapsmaatje ga je gezellig samen met een oudere bij jou in de buurt een kopje koffie drinken, ga je een rondje wandelen of speel je een spelletje. Het is heel flexibelen bovendien geeft het werk zeer veel voldoening!

Lees verder
hulpvraag-Hart-voor-Zwolle

SPORT, HUMOR & POLITIEK

André Willems (68) voelt zich vaak onbegrepen en genegeerd in zijn wijk. Door zijn licht verstandelijke en fysieke beperkingen is het voor hem lastig om nieuwe hechte contacten aan te gaan. Hij ziet er naar uit om samen met iemand weer eens de deur uit te gaan en staat overal voor open.

Lees verder
hulpvraag-Hart-voor-Zwolle

GA JIJ ZATERDAG MEE?

Jeroen (32) heeft een licht verstandelijke beperking en woont daarom in een woongroep. Houd jij van gezelligheid en wil jij samen met Jeroen op pad?

Lees verder
Hulpvraag-Hart-voor-Zwolle

SAMEN WIELRENNEN

Else (22) woont in een woonvorm in Stadshagen, hier krijgt ze dagelijkse begeleiding. Ze vindt het heerlijk om geregeld een rondje te wielrennen. Door haar fysieke en verstandelijke beperking is het spannend voor Else om een lange ronde te maken.

Lees verder
hulpvraag-Hart-voor-Zwolle

BARTOPPERS GEZOCHT!

Zin om in het weekend achter de bar te staan? De bewoners van woonzorgcentrum de Rivierenhof zullen je meer dan dankbaar zijn!

Lees verder
hulpvraag-Hart-voor-Zwolle

RENFANATEN OPGELET!

Jurgen (55) woont in Mastenbroek en wil zijn oude hobby weer oppakken, namelijk: hardlopen. Hij is op zoek naar iemand die het leuk vindt om samen met hem, het liefste één keer in de week, te rennen.

Lees verder